Selecteer een pagina

ONZE WOESTE LUNCH 
maandag 19/02 tot vrijdag 23/02 – Brunch buffet op zaterdag.

Onze keuken is dagelijks open van 10u tot 14u30. Op woensdag, donderdag en vrijdagavond serveren we tapas om te delen van 18u tot 22u30.

LUNCHKAART

LUNCHMENU’S
Soep + hoofdgerecht €17
Soep + hoofdgerecht + dessert €20

  • Soep met brood €5
  • Soep met brood en slaatje €8,5
    Hartverwarmende wintersoep van de dag.
  • Pasta al forno €14
    Spirelli met tomaat, gebakken prei, gerookte zalm, roomsaus met sjalotjes en kruidenkaas en mozzarella. (veggie optie: halloumi)
  • Pizza met slaatje €14
    Tomatensaus, gorgonzola, rode ui, verse salie en mozzarella.
  • Marokkaanse salade met parelcouscous (veggie) €14
    Parelcouscous, dadels, pruim, gouden rozijntjes, granaatappel, rode biet, kikkererwt, sinaasappeldressing met za’atar.
  • Panini met slaatje  €14
    Veenbessencompote, brie en serranoham (veggie mogelijk)

SWEET

  • Glutenvrije chocoladetaart €5
  • Ella’s chocolademousse €5
  • Vanilleijs met aardbeien €6,5
  • Huisgemaakte waterijsjes €2,5
  • Carrot cake €4,5

BRUNCH BUFFET OP ZATERDAG

Op zaterdagen kan je tussen 09.30 u. en 14 u. aanschuiven aan ons brunch buffet. Voor een vaste prijs (€25) wordt je zoete en hartige honger gestild. Inbegrepen: een glaasje versgeperst fruitsap per persoon en koffie en thee à volonté. Reserveer je plekje om 09.30 u. of om 12.00 u. via woestgent@gmail.com of op 09/278.07.78. 

  • Brunch formule volwassenen €25
  • Brunch voor kindjes aan kleine prijsjes

TAPAS OM TE DELEN!

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we tussen 18 u. en 22.30 u. tapas. “¿Qué dice?” Tapas zijn kleine gerechtjes om te delen. Helemaal ideaal om samen met een groepje vrienden of je gezin van te genieten! We raden 2 hapjes per persoon aan om het equivalent van een volwaardige maaltijd achter de kiezen te hebben. Come on over, share a meal!
Onze bar blijft op deze dagen open tot 01 u.

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.